Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

22 Απρίλη - Παρεμβάσεις της Ταξικής Πορείας για την ανεργία


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη μέρα παρεμβάσεων της Ταξικής Πορείας για την ανεργία σε διάφορες γειτονιές και κεντρικά σημεία της Αθήνας. Τα υλικά (προκήρυξη, αφισάκι), μοιράστηκαν και τοιχοκολλήθηκαν σε κεντρικά σημεία με στόχο να αναδειχθεί η αναγκαιότητα οργάνωσης των ανέργων για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Παρά το γεγονός ότι η κίνηση ήταν μειωμένη δεδομένων των συνθηκών, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική.
                                  
Σκλαβενίτης - Περιστέρι

ΟΑΕΔ - Βύρωνας
                                  
Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τους ανέργους εν μέσω της πανδημίας δεν μπορεί να μείνει αναπάντητος. Οι προκλητικές δηλώσεις του Υπ. Ανάπτυξης για τους μακροχρόνια ανέργους που… με κάποιο μυστικό τρόπο επιβιώνουν, αλλά και η υποκριτική στάση της κυβέρνησης να δώσει τα ψίχουλα των 400 ευρώ σε ελάχιστους, αναδεικνύουν για μια ακόμα φορά τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί η πολιτική τους.

Σταθμός Μετρό-Κεραμεικός
Ε-value - Γκάζι




Οι άνεργοι όπως όλος ο λαός έχουν δικαίωμα στη δουλειά και στις ανθρώπινες συνθήκες ζωής και πρέπει να το διεκδικήσουν! Στην ανάδειξη αυτής της κατεύθυνσης θα προσπαθήσει να συμβάλει η Ταξική Πορεία μέσα από την συνέχιση των παρεμβάσεων της και τις επόμενες ημέρες.

       
MyMarket - Μεταξουργείο
Λαϊκή Αγορά - Κυψέλη
Πετράλωνα











Δεν υπάρχουν σχόλια: