Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Θεσσαλονίκη: Ανταπόκριση από το διήμερο δράσεων της Ταξικής Πορείας για τους ανέργους στις 22-23 Απρίλη (φωτογραφίες +βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε μαζικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης η καμπάνια της Ταξικής Πορείας ενάντια στην κυβερνητική κοροϊδία απέναντι στους ανέργους. Με προκηρύξεις, αφισάκια και πανό, συναγωνιστές και φίλοι της Ταξικής Πορείας χωρισμένοι σε ομάδες βγήκανε σε χώρους που κυκλοφορούν άνεργοι, εργαζόμενοι και νεολαία.

Στο Κέντρο της πόλης καθώς και σε κεντρικά σημεία της Άνω Πόλης, πολλές ομάδες έκαναν μοιράσματα και κόλλησαν το υλικό μας. Επιβεβαιώθηκε από το κλίμα που κυριαρχεί στον κόσμο τόσο η δυνατότητα αλλά και η αναγκαιότητα να γίνεται ζωντανή παρέμβαση.
Κέντρο

Κέντρο


Στην αρχή της Άνω Τούμπας και την Τριανδρία τοποθετήθηκαν αφίσες και μοιράστηκαν προκηρύξεις για τους ανέργους σε σούπερ μάρκετ της περιοχής. Ο κόσμος που έπαιρνε την προκήρυξη εκδήλωνε την ανησυχία του για την κατάσταση αλλά και την οργή του για την πολιτική της κυβέρνησης έναντι των ανέργων όπως αποτυπώνονταν στις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του γνωστού Γεωργιάδη.

Τριανδρία
Άνω Τούμπα

Επίσης πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες παρεμβάσεις στην περιοχή της Κάτω Τούμπας (Παπάφη-Παπαναστασίου) στη λαϊκή και σε σούπερ-μαρκετ της περιοχής.


Τέλος, ομάδα της Ταξικής Πορείας πραγματοποίησε παρέμβαση στη Θέρμη.

Θέρμη

Πανό τοποθετούνται σε διάφορες περιοχές της πόλης, ενώ οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και σε άλλες περιοχές, όπως Δυτικά και Καλαμαριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: