Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Ανταπόκριση από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΓΝΑ Γεννηματάς στις 19/03

 

Ενθαρρυντική ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε χθες (19-3) στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς, με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων που δημιουργεί η "αντιμετώπιση της πανδημίας" από την κυβέρνηση. Την ίδια ώρα που ανερυθρίαστα οι εκπρόσωποί της την ονομάζουν επιτυχημένη, έχουμε φτάσει τους 6.500 νεκρούς από το Νοέμβριο – ενώ είμαστε και σε αυστηρό lockdown- και τα νοσοκομεία στενάζουν. Γίνεται λοιπόν σε όλο και περισσότερους κατανοητό ότι σκοπός της δεν είναι να σώσει το λαό από τον ιό, παίρνοντας τα μέτρα που πρέπει, αλλά τα κέρδη του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου με κάθε κόστος σε ζωές.

Πιο συγκεκριμένα για το νοσοκομείο μας, τώρα που έγιναν καθημερινότητα οι μετακινήσεις εργαζόμενων από τμήμα σε τμήμα, οι μετατροπές κλινικών σε covid σε χρόνο μηδέν, η διοίκηση ξεπέρασε τον εαυτό της με την απόφασή της να μετακομίσει τους αρρώστους της Β.Π. που είχαν μετακομίσει στην ΩΡΛ περίπου πριν 10 μέρες όπου υπήρχε άδειο κρεβάτι στο νοσοκομείο για το Σαββατοκύριακο. Παράλληλα, η ΓΠ στέλνει τους αρρώστους της σε άλλα νοσοκομεία της Αττικής. Στην εφημερία αύριο, ασθενείς  covid θα νοσηλεύονται στην ΩΡΛ από γιατρούς που τους ήρθε εντέλλεσθε και τη Δευτέρα η ΓΠ θα γίνει κλινική covid και η ΒΠ θα γυρίσει στην ΩΡΛ, με αποτέλεσμα να είναι η μοναδική παθολογική του νοσοκομείου μας και θα εφημερεύει κάθε 4 μέρες! Όποιος δε βρει αυτό το σχέδιο πανέξυπνο και αποτελεσματικό είναι απλά... "ανόητος" και "μεροληπτεί κατά της κυβέρνησης"!

Αν παρεμπιπτόντως συνεχίσουν να αυξάνονται οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι, φταίνε… οι πορείες κι όποιος δε δέχεται αδιαμαρτύρητα τις αποφάσεις της κυβέρνησης!

 


Είναι λοιπόν, όσο ποτέ αναγκαίο να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να παλέψουμε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, άνοιγμα νέων κλινών για να καλύπτονται όλοι οι άρρωστοι , άνοιγμα κλινών ΜΕΘ, μαζικά τεστ για όλο το λαό για σωστή ιχνηλάτηση και μέτρα προστασίας  για όλους.

Ο ΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ... ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΣΕΙ!


 



Δεν υπάρχουν σχόλια: