Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Γιάννενα: ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Ο Διοικητής απέλυσε επικουρική ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ, όταν πανελλαδικά παρατείνεται σε όλους η σύμβαση μέχρι 31/10/21!

ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΑΠΟΛΥΣΗ.

Όταν κρούσματα, διασωληνωμένοι και νεκροί από τον κορονοϊό είναι στα ύψη,

όταν καθημερινά πάνω από εκατό «περιμένουν» διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ για να πεθάνουν,

όταν ο εξοπλισμός και η στελέχωση των νοσοκομείων είναι ανεπαρκής ακόμα και για τα δεδομένα της προ κορονοϊού περιόδου,

όταν έχει σχεδόν καταργηθεί το δικαίωμα του λαού στην πλήρη και δωρεάν περίθαλψη με τα ραντεβού για επίσκεψη, εξέταση, επέμβαση στα νοσοκομεία να σε πάνε έξι μήνες, ένα και δύο και τρία χρόνια μετά,

όταν τα μέτρα προστασίας σε χώρους δουλειάς, ΜΜΜ, σχολεία, στρατόπεδα, δομές προσφύγων και μεταναστών, δομές πρόνοιας κλπ είναι ανύπαρκτα,

Είναι πρόκληση η κυβέρνηση να εξαντλείται στα πρόστιμα, στο κυνήγι της νεολαίας στις πλατείες, στην καταστολή κάθε προσπάθειας λαού και νεολαίας να διαμαρτυρηθεί, να διαδηλώσει και να παλέψει για τις ανάγκες και τα δίκια τους.

Είναι αντιλαϊκός κυνισμός η κυβέρνηση και οι υπουργοί της να δηλώνουν ότι για την πανδημία «αυτά είναι τα όρια και οι αντοχές του συστήματος», ότι από δω και πέρα θα πάμε με τα self test... και όποιος αντέξει!

Και για τους ίδιους λόγους πρόκληση και κυνισμός είναι η απόλυση της επικουρικής γαστρεντερολόγου από τον διοικητή του νοσοκομείου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ».

Λέει πολύ απλά: δεν σε χρειαζόμαστε, φύγε! Όσο για αυτούς που χρειάζονται ραντεβού για γαστροσκόπηση ή κολοσκόπηση, και βιάζονται θέλοντας να αποκλείσουν τον καρκίνο, ας πληρώσουν 150 ευρώ και ας την κάνουν σε ιδιώτη γιατρό. Ας αναλάβουν επιτέλους την ατομική τους ευθύνη!

Είναι φανερό, σε αυτούς που θέλουν να δουν, ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την υγεία του λαού. Από τα έργα και τις ημέρες της προ κορονοϊού, αλλά ακόμα πιο ωμά την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε. Την ενδιαφέρουν τα συμφέροντα και το ταμείο αυτών που υπηρετεί, της κεφαλαιοκρατίας και των ανθρώπων της.

Ο λαός, οι εργαζόμενοι και η νεολαία είναι αυτοί που με την πάλη τους μπορούν να καταχτήσουν τα δίκια τους στην υγεία, τη δουλειά και τη ζωή τους.

  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
  • ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ
  • ΚΛΙΝΕΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ - ΜΕΘ
  • ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΠΑΝΤΟΥ
  • ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ - ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΕΙΣ
  • ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ - ΑΜΟΙΒΗΣ
  • ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΙ
  • ΠΛΗΡΗΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: