Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Αθήνα/Παρέμβαση της Ταξικής Πορείας στους εργαζόμενους στον κλάδο του επισιτισμού


Στα πλαίσια της καμπάνιας για τον επισιτισμό/τουρισμό που έχει ξεκινήσει η Ταξική Πορεία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της πέμπτης παρέμβαση στους εργαζόμενους στην περιοχή της Πανόρμου με μοίρασμα της ανακοίνωσης. 


Φάνηκε πως τα εξαντλητικά ωράρια και οι εντατικοποιημένοι ρυθμοί εργασίας αποτελούν καθημερινότητα για τους εργαζόμενους του κλάδου, αφού ένας εργαζόμενος καλούνταν να βγάλει όλη τη δουλειά μόνος του, στις γεμάτες από κόσμο καφετέριες.

Στόχος της παρέμβασης ήταν να αναδειχτούν όχι μόνο τα προβλήματα που βιώνουν οι εργαζόμενοι αλλά και το γεγονός ότι η μοναδική διέξοδος βρίσκεται στο συλλογικό αγώνα και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Μαζί με τους συναδέλφους και όχι ο καθένας μόνος του να διεκδικήσουμε τη ζωή και τα δικαιώματά μας! 
Αυτή την κατεύθυνση πρόκειται να αναδείξει μέσα από τις παρεμβάσεις της η Ταξική Πορεία όλο το επόμενο διάστημα. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε μας υποχώρηση στρώνει το δρόμο για την επόμενη, ανοίγοντας τις ορέξεις κεφαλαίου και εργοδοσίας για ακόμα περισσότερα! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: