Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

ΑΘΗΝΑ17/07: Ανταπόκριση από την συγκέντρωση για την επαναπρόσληψη του Δημήτρη Αντωνίου

Νέα κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε για την εκδικητική απόλυση του Δημήτρη Αντωνίου, στα Προπύλαια την Τετάρτη 17/07, την ώρα που διεξαγόταν στην Πρυτανεία η τελετή του ΕΚΠΑ για την απονομή του τίτλου του "Μεγάλου Ευεργέτη" στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Τη συγκέντρωση καλούσε ο Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων ΕΚΠΑ και σε αυτή συμμετείχαν η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού και Εργαστηριακού Διδακτικoύ Προσωπικoύ ΑΕΙ (ΠΟΣΕΕΔΙΠ), Συνδικαλιστικές Οργανώσεις & Κινήσεις, Συλλογικότητες - Κινήσεις Γειτονιάς, η Ταξική Πορεία, η ΟΡΜΑ, η ΣΑΧΤΧ και η Πρωτοβουλία Αναρχικών Φοιτητριών/ων Αθήνας.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα ενάντια στην εκδικητική απόλυση του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού, μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της ΟΔΠΤΕ και επί 19 χρόνια εργαζόμενου στο ΕΚΠΑ, αλλά και ενάντια στην προκλητική παρουσία της αστυνομίας εντός του χώρου ασύλου.

Καταγγέλθηκε η πολιτική των συνδικαλιστικών και πολιτικών διώξεων που μοναδικό στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν όποιον τολμά να αντιστέκεται στην αντεργατική και αντιλαϊκή επίθεση

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! 

Ο αγώνας για την απόλυση του Δημ. Αντωνίου πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την τελική ανάκλησή της! 

Είναι αγώνας που αφορά το σύνολο του λαού και των εργαζομένων,και ως τέτοιος πρέπει να δοθεί από όλους! 



    


ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: