Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι δίκαιος και πρέπει να νικήσει!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ!

Η Ταξική Πορεία εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και οι οικογένειές τους για το δικαίωμα στη δουλειά και τη ζωή! 

Είναι ξεκάθαρο ότι η στάση της κυβέρνησης αποτελεί σκέτη κοροϊδία για τους 850 εργαζόμενους που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο! Δεν δίνει δεκάρα ούτε για τους εργαζόμενους, ούτε για τις οικογένειές τους, ούτε για την περιοχή που θα ερημώσει!

Είναι πρόκληση η κίνηση της κυβέρνησης μια εβδομάδα πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, να εμφανίζει τους εργαζόμενους ως άνεργους και να τους πετάει στα προγράμματα ανέργων της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ). Καμία εργασιακή ασφάλεια δεν εξασφαλίζουν τα προγράμματα πείνας, όπως θέλει να παρουσιάσει η κυβέρνηση. Προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι στους εργαζόμενους για να σταματήσουν να παλεύουν ενάντια στις απολύσεις και το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ. Θέλουν να τους αποπροσανατολίσουν και να τους ξεφορτωθούν! 

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ο πολύχρονος αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ δεν μπορεί να καμφθεί με τέτοιου είδους τερτίπια! 

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι ένας αγώνας δίκαιος! Ένας αγώνας που δίνεται εδώ και χρόνια, κόντρα στο ξεπούλημα, κόντρα στις κάθε λογής μεθοδεύσεις που προωθούν τόσο η κυβέρνηση της ΝΔ όσο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, που με το καθεστώς της «ειδικής διαχείρισης» έθεσαν την εταιρεία εκτός λειτουργίας και τους εργαζόμενους σε παρατεταμένη ομηρία.

Η «ανάπτυξη» για την οποία μιλάει η κυβέρνηση δεν σημαίνει παρά φτώχεια, λουκέτα και ανεργία! Παραπέρα τσάκισμα κάθε εργασιακού δικαιώματος και κάθε κατάκτησης, για να αυγατίζει τα κέρδη του το κεφάλαιο.

Κόντρα σε αυτήν την αντεργατική πολιτική και τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, κόντρα στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δίνουν το δίκαιο αγώνα τους, ο οποίος αφορά το σύνολο της εργατικής τάξης και ως τέτοιος πρέπει να στηριχθεί από όλους τους εργαζόμενους!

Να πλατύνει η στήριξη και η αλληλεγγύη από τον κόσμο της δουλειάς!

Γνωρίζουμε καλά ότι η αστική δικαιοσύνη είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους! Γι’ αυτό απαιτείται η συνέχιση και η κλιμάκωση του αγώνα στο δρόμο μέχρι την τελική νίκη! 

Μαζικός και ανυποχώρητος αγώνας για το δικαίωμα στην πλήρη και σταθερή δουλειά, με αξιοπρεπείς μισθούς και όρους δουλειάς, και όλα τα μέτρα ασφαλείας. 

  • ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ!
  • ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!
  • ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: