Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΑΘΗΝΑ: Εργατική εκδήλωση-συζήτηση για την κατάργηση του νόμου 4808/21

 

Εκδήλωση-συζήτηση διοργανώνει στην Αθήνα η "Πρωτοβουλία για την κατάργηση του νόμου 4808/21". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα του ΣΕΛΜΑ (Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας) στην Ομόνοια, Αθηνάς 67. 

 Παρά τις όποιες καθυστερήσεις σχετικά με το ΓΕΜΗΣΟΕ, είναι απανωτά τα κρούσματα ενεργοποίησης του αντεργατικού αυτού εκτρώματος ενάντια σε εργατικούς αγώνες, απεργίες και αγωνιστές εργαζόμενους.

Πρέπει να σπάσει η εκκωφαντική σιωπή των συνδικαλιστικών ηγεσιών, που δίνει χρόνο στην αντεργατική πολιτική να ξεδιπλωθεί.

Πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μην μπουν "στο γύψο" οι συνδικαλιστικές ελευθερίες και ο ταξικός συνδικαλισμός.

Αυτό το μήνυμα θέλει να δώσει η εργατική αυτή εκδήλωση, καλώντας τους εργαζόμενους να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες από την εφαρμογή του νόμου αυτού, και φυσικά να συμβάλουν στον αγώνα για την ανατροπή του.

Παράλληλα, η Πρωτοβουλία καλεί και στην εργατική διαδήλωση που διοργανώνεται την Πέμπτη 16 Ιουνίου, στις 7:00 το απόγευμα στον πεζόδρομο της Κοραή και στη διαδήλωση που θα ακολουθήσει.

 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: