Κυριακή 26 Μαΐου 2024

TELEPERFORMANCE: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 27/5

 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Νέα 24ωρη απεργία καλούν οι εργαζόμενοι στην Teleperformance διεκδικώντας ΣΣΕ ,αυξήσεις στους μισθούς, κατάργηση του downsizing και της visa ειδικού σκοπού. Πρόκειται για έναν αγώνα, που έχει ξεσπάσει από τις αρχές του χρόνου με πολύ μαζικούς όρους και την ουσιαστική συμμετοχή των εργαζομένων τόσο στην διαδικασία εκκίνησης όσο και στη διαδικασία των αποφάσεων και των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Παράλληλα με τον αγώνα των εργαζομένων, η διοίκηση της  Teleperformance προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάμψει τις διαθέσεις των εργαζομένων ενώ συνεχίζει και εφαρμόζει το downsizing, βασιζόμενη σε άπιαστους υψηλούς στόχους, τις καθημερινές απολύσεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που εξωθεί στην παραίτηση δεκάδες εργαζόμενους λόγω των πολύ εντατικών ρυθμών. Ταυτόχρονα, προσπαθεί να καθυστερήσει την διαπραγμάτευση με το ΣΕΤΕΠ για τη ΣΣΕ, να περιορίσει τη δράση του και να πετύχει την απομάκρυνση των εργαζομένων από το συλλογικό τους όργανο πάλης.

Η νέα 24ωρη απεργία είναι σημαντικό να αγκαλιαστεί από το σύνολο των εργαζομένων της Teleperformance και να αποτελέσει ξανά το εφαλτήριο για την επανεκκίνηση του αγώνα. Οι εργαζόμενοι στη Teleperformance δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από την εργοδοσία, που τους υπόσχεται «ψεύτικες» αυξήσεις ούτε από κανέναν «σωτήρα». Για να είναι ο αγώνας νικηφόρος, θα πρέπει να βγουν μπροστά όπως έκαναν όλο αυτό το διάστημα και πάρουν την κατάσταση στα δικά τους χέρια!

Επιπλέον, είναι σαφές ότι ο αγώνας αυτός αφορά χιλιάδες εργαζόμενους πανελλαδικά και είναι καθήκον όλων των εργαζομένων του κλάδου να σταθούν αλληλέγγυοι και να πάρουν αποφάσεις αγώνα μέσα από το κλαδικό τους σωματείο, καθώς η νίκη του αγώνα τους μπορεί να επιφέρει μεγάλο χτύπημα στον «μαύρο συσχετισμό» που επικρατεί γενικά στο κλάδο των τηλεπικοινωνιών και να στρώσει έφορο έδαφος για το ξέσπασμα νέων αγώνων και διεκδικήσεων!

 

  • Νίκη στον αγώνα των εργαζομένων στα τηλεφωνικά κέντρα . 
  • ΣΣΕ που να ανταποκρίνονται στο κόστος ζωής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: