Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

ΑΘΗΝΑ | Μαζική η σημερινή απεργία- Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί και να δυναμώσει!

 


Μαζική ήταν η απεργία που πραγματοποιήθηκε σήμερα 6/4 στην Αθήνα. Χιλιάδες εργαζόμενοι και νεολαίοι κατέβηκαν στην απεργιακές συγκεντρώσεις και στις διαδηλώσεις κόντρα στην πολιτική της φτώχειας, της εξαθλίωσης και του πολέμου, αλλά και κόντρα στην εργασιακή βαρβαρότητα που έχει διαμορφωθεί στους χώρους δουλειάς και στον απεργοκτόνο ν. 4808/21.

Η Ταξική Πορεία συμμετείχε στη συγκέντρωση στα Προπύλαια και στη διαδήλωση που ακολούθησε προς το Σύνταγμα, με  μαζικό και δυναμικό μπλοκ, μοιράζοντας την προκήρυξη της και θέτοντας την ανάγκη συνέχισης του αγώνα, κόντρα σε όσους θέλουν να την μετατρέψουν σε μια εκτόνωση της οργής. Κόντρα στις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που όλο αυτό το διάστημα κάνουν τα πάντα για να περάσει αδιαμαρτύρητα η αντεργατική πολιτική. Τονίζοντας πως οι εργαζόμενοι πρέπει να οργανώσουν τον αγώνα τους ενάντια στο σύστημα που γεννά τον πόλεμο, την φτώχεια, την εξαθλίωση και την εργασιακή βαρβαρότητα. 

Στη συγκέντρωση συμμετείχε και η Πρωτοβουλία για την κατάργηση του ν.4808/21, ενώ εκπρόσωπός της απεύθυνε χαιρετισμό στη συγκέντρωση.

Να πάρουμε κουράγιο από τους μικρούς και μεγάλους αγώνες που ξεσπούν, να απευθυνθούμε στους  συναδέλφους μας και να διεκδικήσουμε συλλογικά τα δικαιώματα μας! Να πιστέψουμε στις δικιές μας δυνάμεις και να οργανώσουμε τους αυριανούς μας αγώνες! 













 

Δεν υπάρχουν σχόλια: