Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | Απεργιακή Συγκέντρωση στην Καμάρα 28 Φλεβάρη 10:30 π.μ.

 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ.

Ο λαός και η νεολαία της χώρας βρίσκονται σε αναβρασμό. Από τον Έβρο έως την Κρήτη γεννιούνται αντιστάσεις ενάντια στην ολομέτωπη αντιλαϊκή επίθεση του συστήματος. Οι φοιτητές βρίσκονται σχεδόν δύο μήνες σε κινητοποιήσεις ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στη χώρα ενώ οι αγρότες κινητοποιούνται στήνοντας μπλόκα ενάντια στην ακρίβεια και στο τσάκισμα του εισοδήματός τους από την αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ. Οι εργαζόμενοι της Τελεπερφόρμανς με τις μαζικές τους απεργίες δείχνουν τον δρόμο! Οι αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζόμενων της πόλης να εναντιωθούν στις απολύσεις σε TaskUs και ΕΚΕΤΑαπαντάνε στις προκλήσεις της εργοδοσίας.

Να βρεθούνε όλα τα πληττώμενα στρώματα αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής σε ένα κοινό μέτωπο πάλης για την αντίσταση στην επίθεση και τη διεκδίκηση δικαιωμάτων!

Κανένα pass ή επίδομα δεν πρόκειται να λύσει τα δυσβάσταχτα προβλήματα του λαού και της εργατικής τάξης. Η μόνη προοπτική που υπόσχεται το σύστημα για την εργατιά και τον λαό είναι η εργασιακή βαρβαρότητα. Να ορθώσουμε ανάστημα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική. Οι εργαζόμενοι συμμετέχουμε μαζικά στα σωματεία μας, παίρνουμε απεργιακές αποφάσεις και διαδηλώνουμε στους δρόμους 

- Για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας 

- Για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς 

- Για να διασφαλίσουμε εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Εναντιωνόμαστε στις απολύσεις και την εργοδοτική τρομοκρατία! Παλεύουμε για την κατάργηση των ν. Γεωργιάδη-Χατζηδάκη. Διεκδικούμε, στο πλευρό των φοιτητών-μαθητών και του λαού, Δωρεάν εκπαίδευση και Περίθαλψη χωρίς προϋποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: