Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

 Πάτρα.- Η εταιρεία Praktiker τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει άγρια επίθεση στους υπαλλήλους της. Με όχημα το νόμο Χατζηδάκη απολύει εργαζόμενους, εντατικοποιεί τις εργασίες της και υπονομεύει συλλόγους και σωματεία.

Στην Πάτρα τελευταία πράξη του αντεργατικού της έργου ήταν η απόλυση ενός εργαζόμενου έπειτα από 27 χρόνια δουλειάς στο κατάστημα της πόλης. Οι συνάδελφοί του άμεσα κινητοποιήθηκαν με απεργία στις 28/05. Η Ταξική Πορεία, καταγγέλοντας την εργοδοτική επιλογή να πετάξει στο δρόμο άλλον ένα εργαζόμενο, κρέμασε πανό κοντά στο χώρο εργασίας λίγο πριν από την ημέρα της απεργιακής κινητοποίησης. Αυτό βέβαια δεν άρεσε στην εργοδοσία της Praktiker, γι'αυτό και με τρόπο χουλιγκάνικο οι παρατρεχάμενοι των εργοδοτών Χρυσαυγίτες έτρεξαν να κατεβάσουν το ενοχλητικό πανό.

Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής έβγαλαν και κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφία με το πανό της Ταξικής Πορείας. Με τα πρόσωπα καλυμμένα καμαρώνουν για το λάφυρο που βούτηξαν νυχτιάτικα ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τις επιθυμίες της εργοδοσίας της Praktiker.


 Αυτό που υπηρετούν οι φασιστοομάδες είναι και αυτό που τις θρέφει. Η καταστολή και η εργοδοτική τρομοκρατία, το γκρέμισμα των κατακτήσεων του λαού και της εργατική τάξης, η πολιτική της φασιστικοποίησης ενάντια στον εχθρό λαό τροφοδοτούν με οξυγόνο τις μαύρες και φασιστικές συμμορίες.

Οι αγώνες του λαού και των εργαζομένων ενάντια στις απολύσεις, τη φτώχεια και την αντιλαϊκή πολιτική μπορούν να κόψουν τη φόρα των εργοδοτών και να εξαφανίσουν όποια φασιστική γκρούπα προσπαθήσει να σηκώσει κεφάλι ξανά.


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Η PRAKTIKER!

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: