Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ: Η απεργία και οι ταξικοί αγώνες δεν βγαίνουνε στην παρανομία με διατάγματα. Όλοι στις απεργιακές κινητοποιήσεις για να σπάσει η κυβερνητική τρομοκρατία!

 

Τη βιασύνη της να εφαρμόσει το νόμο Χατζηδάκη πριν ψηφιστεί δείχνει η κυβέρνηση, βγάζοντας ολόκληρους κλάδους που απεργούν στην παρανομία, δείχνοντας με ωμό τρόπο την ουσία των νέων μέτρων: Η απεργία θα βγει στην παρανομία!

Με συντονισμένες ενέργειες παροξύνεται η ταξική επίθεση του κεφαλαίου: κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα των εφοπλιστών ενάντια στα ναυτεργατικά σωματεία, κατεπείγουσα αγωγή της Υπουργού Παιδείας για τους εκπαιδευτικούς και τα Μέσα Μεταφοράς, με το πρόσχημα των πανελλαδικών εξετάσεων. Σε αυτές τις μεθοδεύσεις έσπευσε να βαρέσει προσοχή το ΔΣ της ΟΛΜΕ, ζητώντας το ίδιο να επιστρατευτεί ο κλάδος του!

Ποιοι είναι αυτοί που ζητούνε με διατάγματα να απαγορευτεί η απεργία; Αυτοί που θησαυρίζουν από τους ναυτεργάτες, τα κοινωνικά παράσιτα οι εφοπλιστές. Αυτοί που με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής πετούνε έξω από την Τριτοβάθμια δεκάδες χιλιάδες μαθητές, τώρα με «δάκρυα στα μάτια» θέλουνε να χρησιμοποιήσουνε την αγωνία των μαθητών ενάντια στους ίδιους τους καθηγητές τους.

Τα σωματεία των εργαζομένων πρέπει να πάρουν αποφάσεις καταδίκης και σπασίματος της κρατικής τρομοκρατίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ.

Οι απεργιακοί αγώνες δεν γίνονται με την άδεια των ταξικών εχθρών τους. Γίνονται με απόφαση των εργαζόμενων, για τα δικά τους συμφέροντα. Δεν χωράνε στις διατάξεις του παλιού και νέου κατασταλτικού πλαισίου, αλλά παλεύουνε για να σπάσει και να ανατραπεί. Δικαιώνονται στους δρόμους και μαζικοποιούνται από το λαό.

· Κάτω τα χέρια από τα σωματεία, τους ταξικούς αγώνες και την απεργία

· Η τρομοκρατία και οι απαγορεύσεις δεν θα περάσουν.

· Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις. 
 
Τρίτη 15-6-21
 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: