Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Παρέμβαση της Ταξικής Πορείας στο Αμ. Φλέμιγκ: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΦΛΕΜΙΓΚ

Παρέμβαση στο Νοσοκομείο Αμ. Φλέμιγκ πραγματοποίησε η Ταξική Πορεία, ενάντια στις μεθοδεύσεις για το οριστικό κλείσιμο του νοσοκομείου, μοιράζοντας προκήρυξη και συζητώντας με τους εργαζόμενους.

Είναι φανερό πως η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Ήδη στην κλειστή πτέρυγα Μπόμπολα καταστράφηκε ό,τι εξοπλισμός είχε μείνει, ώστε να αρχίσει να λειτουργεί νηπιαγωγείο του Δήμου. Πρόκειται για μια εξέλιξη, η οποία στερεί από το λαό μια ακόμα δομή περίθαλψης, ενώ ευνοεί και τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για το οριστικό λουκέτο στο νοσοκομείο. Παράλληλα, η απόφαση μετατροπής του Αμ. Φλέμιγκ σε νοσοκομείο CΟVID-19, με τεράστιες ελλείψεις στο προσωπικό και τον εξοπλισμό αναδεικνύει για μια ακόμα φορά την αδιαφορία της κυβέρνησης για την υγεία του λαού.

Σχεδιάζουν το οριστικό λουκέτο ενός νοσοκομείου τη στιγμή που η πανδημία καλπάζει! Τα κρούσματα και οι θάνατοι αυξάνονται, ενώ το προσωπικό δεν επαρκεί και οι ΜΕΘ έχουν σχεδόν γεμίσει!


Καλούμε τους κατοίκους της περιοχής, τα σωματεία, τους συλλόγους και τις τοπικές κινήσεις να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων στηρίζοντας το δίκαιο αγώνα τους για την υπεράσπιση της λειτουργίας του Αμ. Φλέμιγκ και της πτέρυγας Μπόμπολα.

Η Ταξική Πορεία βρίσκεται στο πλευρό του σωματείου και των εργαζομένων του Αμ. Φλέμιγκ και θα συνεχίσει να συμβάλλει με κάθε τρόπο στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα τους. 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: