Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Αντιπολεμική-Αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση & πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ - 21 Φλεβάρη 7μμ Προπύλαια

ΜΠΛΙΝΚΕΝ, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ

ΗΠΑ-ΝΑΤΟ & ΡΩΣΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


 21 ΦΛΕΒΑΡΗ

7μμ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ-ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ & ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

Ο άδικος πόλεμος στην Ουκρανία, που μας «καθησύχαζαν» ότι θα τέλειωνε σε μερικές εβδομάδες, κλείνει στις 24 Φλεβάρη, έναν ολόκληρο χρόνο!

Ένας πόλεμος ανάμεσα στους αμερικανο-νατοϊκούς και στο καθεστώς-μαριονέτα του Ζελένσκι, απ’ τη μία μεριά, και τη Ρωσία, απ’ την άλλη, με θύμα, πάντα, τους ίδιους τους λαούς. Δεκάδες χιλιάδες οι νεκροί, εκατομμύρια οι πρόσφυγες, περιοχές ολόκληρες κατεστραμμένες, είναι ο μέχρι σήμερα απολογισμός. 

Σοβαρές είναι οι αλυσιδωτές επιπτώσεις του πολέμου, που οξύνουν την κρίση του εκμεταλλευτικού συστήματος, προκαλώντας και την εκτίναξη της ακρίβειας και της φτώχειας των εργαζόμενων και των λαών, μαζί και του δικού μας λαού. 

Αλλά –πολύ περισσότερο!– αυξάνονται σοβαρά οι κίνδυνοι να εμπλακούν οι λαοί σε μια γενικευμένη ανάφλεξη και να μετατραπούν σε κρέας για τα κανόνια των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και των κάθε είδους υποτελών τους. Όταν μάλιστα κανένα «σημάδι» ειρήνευσης δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα. Το αντίθετο! 

Η κυβέρνηση και η εξαρτημένη ντόπια άρχουσα τάξη εμπλέκουν άμεσα τη χώρα και το λαό μας στον πόλεμο αυτό, μετατρέποντάς την σε ορμητήριο των φονιάδων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Βάσεις, λιμάνια, υπηρεσίες, εγκαταστάσεις τίθενται στην υπηρεσία των αμερικανο-ΝΑΤΟΪκων. Ταυτόχρονα, ο αντιδραστικός ανταγωνισμός της ντόπιας άρχουσας τάξης, με την άρχουσα τάξη της Τουρκίας, ανεβάζει το θερμόμετρο των κινδύνων για τους λαούς. 

Την ίδια περίοδο με τη μακάβρια αυτή επέτειο, δρομολογείται και η επίσκεψη του αμερικανού ΥΠ.ΕΞ, Μπλίνκεν στη χώρα μας. Μια επίσκεψη που στοχεύει να προωθήσει τα φιλοπόλεμα σχέδια των ΗΠΑ και να «ευθυγραμμίσει» τις άρχουσες τάξεις της περιοχής με τις επιδιώξεις τους. Μια πραγματική ΠΡΟΚΛΗΣΗ για το λαό μας, που δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη!

Απέναντι στις πολύ σοβαρές αυτές εξελίξεις, οι εργαζόμενοι, η νεολαία, ο λαός μας δε μπορούν να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια! Να βγούμε μαζικά στους δρόμους και να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στην επίσκεψη του εκπροσώπου των φονιάδων! 

Με πρωτοβουλίες, κινητοποιήσεις, εκδηλώσεις, συνελεύσεις, παρεμβάσεις, να παλέψουμε για να σταματήσει ο άδικος αυτός πόλεμος και ενάντια στην εμπλοκή της χώρας και του λαού μας, στη σφαγή των λαών για τα συμφέροντα των ισχυρών, στην καλλιέργεια του μίσους με τους γείτονες λαούς.

  • ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!
  • ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!
  • ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
  • ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!
  • ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: