Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Κάτω τα χέρια από την ασφάλιση! Μαζικός αγώνας για να ανατραπεί η αντιασφαλιστική-αντεργατική επιδρομή!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

ΑΘΗΝΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
Προσυγκέντρωση 7:00 μμ - Πλατεία Κλαυθμώνος


Η κυβέρνηση βιάζεται να επιδείξει έργο προς τα ξένα και ντόπια αφεντικά της. Θέλει να πάει στην ΔΕΘ με ξεκάθαρο μήνυμα για συνέχιση του αντεργατικού οδοστρωτήρα. Από τη μια, η τροπολογία για την εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη και τώρα το φαστ τρακ χάρισμα της επικουρικής ασφάλισης στους ιδιώτες.

Από κοντά και οι συγκεκριμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που βιάζονται να της αποδείξουν ότι σε αυτό το νέο αντεργατικό τοπίο έχουν ρόλο: να κρατούν τους εργαζόμενους στο περιθώριο και υποταγμένους.

 Η ΓΣΕΕ οργανώνει το… σεμινάριό της ενόψει της ΔΕΘ, η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ καλούν απλά σε απογευματινό συλλαλητήριο και…τέλος. Ούτε κουβέντα για απεργία! Κανείς τους! Και, όπως είναι γνωστό, αφού ψηφιστεί το νομοσχέδιο δεν υπάρχει περίπτωση να διανοηθούν αγώνα για την ανατροπή του.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η Ταξική Πορεία καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, αλλά και τη νεολαία, να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στην ασφάλιση. Τους καλεί να οργανώσουν σε κάθε πόλη κινητοποιήσεις καταδίκης αυτής της πολιτικής.

Στην Αθήνα καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις με προσυγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 7:00 το απόγευμα και πορεία προς το Σύνταγμα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: