Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΑΘΗΝΑ 7/7: Ανταπόκριση από τη διαδήλωση ενάντια στο νομοσχέδιο απαγόρευσης των συγκεντρώσεων και των διαδηλώσεων

Με μαζικότητα πραγματοποιήθηκε η διαδήλωση της Τρίτης στην Αθήνα με τη συμμετοχή περίπου 5.000 διαδηλωτών. Νεολαία, σωματεία, συλλογικότητες και οργανώσεις της αριστεράς και του αναρχικού χώρου κατέβηκαν στο δρόμο στο κέντρο της Αθήνας να υπερασπιστούν το δικαίωμα στη διαδήλωση, διαδηλώνοντας.



Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια με κατεύθυνση το Σύνταγμα. Η Ταξική Πορεία συμμετείχε φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας προκήρυξη στο λαό της Αθήνας καταγγέλλοντας το αντιδραστικό νομοσχέδιο και κάνοντας ξεκάθαρο ότι οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να μπούμε στο γύψο. Θα συνεχίσουμε να διαδηλώνουμε, να απεργούμε και να διεκδικούμε τη ζωή και τα δικαιώματά μας.



Η μαζική διαδήλωση της Τρίτης αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Αναδεικνύει ότι ο λαός και η νεολαία δεν θα υποταχθούν απέναντι στο τσάκισμα των δικαιωμάτων τους. Η προσπάθεια της κυβέρνησης να τελειώνει με τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες πρέπει να βρει απέναντί της κάθε εργαζόμενο, κάθε νεολαίο, κάθε δημοκράτη. Μόνο ο ίδιος ο λαός μπορεί να υπερασπιστεί το δικαίωμά του να αντιστέκεται, να οργανώνεται και να παλεύει για τη ζωή του.

Ο λαός και η νεολαία να διαδηλώσουν μαζικά και δυναμικά την Πέμπτη 9/7, για να μην περάσει το νομοσχέδιο έκτρωμα.





Γιατί τα δικαιώματά μας κατακτιούνται στο δρόμο!


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 9/7 ΣΤΙΣ 7:00 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: