Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

29 ΜΑΗ: ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Η Ταξική Πορεία καλεί την Τρίτη 29 Μάη, στις 6:00 το απόγευμα, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργατικών σωματείων και συλλογικοτήτων έξω από το Μέγαρο Μουσικής όπου διοργανώνεται η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ, των αρπακτικών της ντόπιας κεφαλαιοκρατίας.

Μπροστά στη δύσκολη μάχη της απεργίας της 30ής Μάη και σε μια περίοδο που τα εργατικά δικαιώματα συνεχίζουν να ισοπεδώνονται, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση υποδέχεται την "μεταμνημονιακή" εποχή με... νέο μνημόνιο ιμπεριαλιστικής επιτήρησης και προετοιμάζει νέα μέτρα ενάντια στις λαϊκές και εργαζόμενες μάζες , οι εργαζόμενοι οφείλουν να σηκώσουν ψηλά τη δική τους σημαία: τη σημαία της ταξικής πάλης ενάντια στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, ενάντια στους ιμπεριαλιστές-δυνάστες και τις κυβερνήσεις που τους υπηρετούν.

Οφείλουν να αγωνιστούν για τα δικά τους δικαιώματα για τα ταξικά συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας που υποφέρει κάτω από το καθεστώς της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης.

Κόντρα στη γραμμή της ταξικής υποταγής που ξανακηρύσσουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ με όχημα τη λεγόμενη "Κοινωνική Συμμαχία" με τους εκπρόσωπους του κεφάλαιου, του κράτους και της εργοδοσίας.

Κόντρα στους κάθε λογής σχεδιασμούς του ντόπιου κεφάλαιου που αναζητά νέο ρόλο και περισσότερα κέρδη, πάντα σε βάρος της εργατικής τάξης, του λαού και των εργαζομένων.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ - ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ

ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: