Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Κάλεσμα σε σύσκεψη για τη στήριξη του αγώνα των εργαζομένων της ΣΚΟΤ Α.Ε.

Τετάρτη 29/3  •  6:30 μ.μ.
στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας
(Χαριλάου 28, Ελευσίνα)


Εδώ και τρεις μήνες οι εργαζόμενοι της χημικής βιομηχανίας ΣΚΟΤ Α.Ε. στη Μάνδρα Αττικής βρίσκονται σε κινητοποίηση αντιδρώντας στην επιβολή εκ περιτροπής εργασία μόλις τριών ημερών το μήνα!

Σε αυτούς τους τρεις μήνες έχουν βρεθεί μπροστά στην αδιάλλακτη στάση της εργοδοσίας η οποία αξιοποιεί την αντεργατική νομοθεσία και τη χλιαρή στάση του υπουργείου Εργασίας. Η εργοδοσία δεν διστάζει να δηλώσει ότι σκοπό της είναι η μείωση του δυναμικού του εργοστασίου στα 15 άτομα, από 35 που είναι σήμερα, ενώ η πιο πρόσφατη πρότασή της αναφέρεται σε 7 μεροκάματα το μήνα.
Οι εργαζόμενοι με το σωματείο τους αρνούνται κατηγορηματικά αυτές τις μεθοδεύσεις. Επιμένουν να παλεύουν για το δικαίωμά τους στην πλήρη και σταθερή δουλειά.

Σε αυτόν τον αγώνα τους οφείλουν να συμπαρασταθούν όλες οι αγωνιστικές δυνάμεις του εργατικού κινήματος, σωματεία, εργατικά σχήματα, εργαζόμενοι, ο καθένας ανεξάρτητα αλλά –κυρίως– όλοι από κοινού.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, η Ταξική Πορεία καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη την Τετάρτη 29/3, στις 6:30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας (Χαριλάου 28, Ελευσίνα) στον 1ο όροφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: